Volvochefer och våren

Nu har våra ”kära” näringslivstoppar, i synnerhet Volvos chefer, överträffat sig själva i dumhet – igen! Hur jävla dumma får dessa giriga nollor vara egentligen? Om man är tvungen att av ekonomiska skäl, säga upp 6 000 människor från sina jobb, hur i helvete kan man ens komma på tanken att köpa flygplan för 850 miljoner?????? Det finns bara en sak att göra: Avbeställ flygplanet omgående, avskeda dessa idioter som bestämt inköpet och ta tillbaka varslen/uppsägningarna som motsvarar dessa 850 miljoner. En sak som vi konsumenter kan göra för att påverka dessa korkskallar är att inte köpa Volvo-bilar förrän de här herrarna har förflyttats från sina poster ut i arbetslöshetens sköna sysslolöshet. De måste ju uppskatta arbetslösheten eftersom de tänkte/tänker se till att 6 000 arbetare antagligen kommer att hamna där. 👿

Nog om dessa nötter. Dagen har bjudit på mulet men inte lika kallt väder som igår. På jobbet har jag fått iväg lönerna till banken så gubbarna får sina löner på fredag. Skönt att det är färdigt för den här månaden. Efter middagen, lasagne som maken fixade ihop på eftermiddagen, gick dottern och jag till brorsan och fikade. Jag tog med kameran och tänkte ta lite vårbilder.

090422-3

De här knopparna kommer nog att spricka de närmaste dagarna när värmen kommer.

090422-2

Ett och annat färgglatt fynd gör man ju naturligtvis. Fast vanligen är det mer åt plast- och pappershållet som ligger överallt och ”förgyller” vår natur. Varför måste folk slänga skräpet i naturen? Har de inte lärt ett skit när de växte upp? Naturen och även resten av vår omgivning är trevligare UTAN all skit som folk slänger. Det finns vanligen papperskorgar lite här och där. Och orkar du inte ta med dig skräpet från skogen har du fan inte där ute att göra!!!

090422-1

Tog också två biler på en tallbuske som står vid gångvägen. Den översta utan och den undre med blixt. Jag tycker det är kul att leka med lite olika effekter som blixten kan ge. Färgerna blev klarare med blixt och lite mer dramatisk. Vilken som är bäst beror ju på tycke och smak samt vad man vill med bilden.

blue-sign

2 tankar på “Volvochefer och våren

  1. >Robin Hood>

    Hej vännen,
    om chefer och så är vi ju alltid liktänkande så jag instämmer med ett ilsket morrande åt dessa toppar som ska anses vara elit.

    Om vår, mysigt följa dess väg nu, synd att många färgade saker är ditlagda av andra än Moder Jord. Knoppar ska brista ja, naturen ”återskapas” ännu en gång.

    Du är makalös (ihop med dottern), nio av tio rätt – såklart du vann frågetävlingen. Det var väl Göran Hägglund du missade väl? Ja, vem noterar sådana jönsar 🙂

    Läs alla svar och äran 😉

    Kram Svensson som i Lill-Bibbi kanske?
    Janne Hood vinkar

  2. vashten

    Hej hjärtat, hoppas allt är fint med dig, kan du inte skicka över lite lön till mig oxå, skulle behöva det nu hehehehe, hoppas du får en fin dag min vän..kram

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.