Dan före dan före dan före dopparedagen

Nu har jag arbetat klart för idag. Efter jobbet så trängdes jag med en förbaskat massa människor på Forum. Skulle ha tag på vissa saker där men lyckades bara med hälften. Irriterande! Idag var det dock inte så mycket småbarn med vidhängande föräldrar där, tack och lov. Maken skulle hämta upp mig där men det resulterade i ytterligare ”spring” runt bland affärerna tillsammans med honom den här gången. Fast nu var det hand som skulle ha tag på lite olika saker. När vi var klara så hämtade vi upp dottern och en kompis på Sickla Köpkvarter, så slapp de åka de allmänna färdmedlen hem.

Snön ligger kvar och det är en 6-7 minusgrader ute. Känns inte lika kallt som förra veckan för det har slutat blåsa. Kan meddela att snöröjningen fortfarande INTE fungerar. På många ställen så är det bara uppkört av bilarna som passerat och i vårt område så har han som har hand om ‘et inte fattat att bilar slirar och halkar omkring i denna tjocka modd som bildats. Hans kommentar var att det försvinner snart, när maken pratade med honom. Visst, framåt april har det säkert töat bort men det vore trevligt om man slapp riskera liv och lem till och från garaget samt bilen när man slirar ut från området. Tror att vi måste skicka denna man på en undersökning av huvudet hos någon specialist. Han kan inte ha alla hästarna i stallet, om säger så. När jag är klar här så ska jag lägga ett mail till ordföranden i vår förening och be honom försöka övertala korkskallen att ploga.

Vad tror ni om dessa bud på Saab då? Jag tror inte det kommer att bli något. GM har tydligen bestämt sig för att lägga ned Saab för att slippa konkurrens i framtiden hörde jag på radion. Undrar om GM kommer att finnas kvar i framtiden att konkurrera med?! Det företaget är ju ganska misskött det också. Ja, ja, framtiden lär ju utvisa hur det går.

Jag tog några bilder med mobilen på Forum medan jag väntade på att maken skulle uppenbara sig.

Annonser

2 thoughts on “Dan före dan före dan före dopparedagen

  1. Alexis LeDiva

    Vackra bilder Bibbi… snabb du va där..haha…
    P.S….. en jul hälsning till dig står på min blogg som väntar på att bli läst av dig.
    Ha en riktigt god jul nu.
    Puss och kram på dig från Alexis LeDIVA

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s