Soffhäng och tecknande

Okej, jag sitter fortfarande i soffan och hostar. Idag har jag varit lite kreativ. Jag tog fram skissblocket och satt och ritade en stund. Det var lääänge sen jag gjorde det så det var riktigt roligt. Förr i tiden, när jag bodde själv, satt jag ofta och ritade i flera timmar. Det är så otroligt avkopplande och stimulerande. Om man känner för det så är bland det bästa som finns att slå upp ett tomt blad och sätta pennan mot och låta fantasin flöda genom fingrarna ut på pappret. Det där lät väl flummigt och bra? Men ni som håller på med kreativa saker vet vad jag pratar om.

Jag försökte sova en stund på soffan men av någon outgrundlig anledning så ringde telefonen tre gånger just under den tiden jag försökte sova.  Typiskt!

Nu är det i alla fall fredag även om jag inte har någon fredagskänsla idag. Idag känns som igår eller förrgår. Ikväll/natt sätter visst OS igång också. Jag har inte orkar bry mig så mycket. Det är ju nio timmars skillnad härifrån till Vancover så det lär väl inte bli så mycket tittande på sport under de här veckorna. Att titta på en hockeymatch i efterhand när man troligen redan fått redaa på resultatet är ju inte så kul.

TREVLIG HELG!

Annonser

One thought on “Soffhäng och tecknande

  1. Peggy

    Åh vad kul att du tecknar 🙂 det skulle jag oxå vilja kunna….men jag får inte ihop en streckgubbe ens 😉 Tack för din fina ord om bloggen och klänningen 🙂 Det är lite trist att OS går ”over there” jag vill ju se Hockeyn men hålla sig vaken hela natten är inte min greje….
    Ha en fin helg vännen!
    Puss&Kram!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.