Snöig födelsedag för sonen

Attans vad det har snöat i natt. Maken var ute och skottade i över en timme tidigare idag för att man skulle komma ut och in på tomten. Läste på webben att SJ och SL har jätteproblem. SL till och med uppmanar folk att stanna hemma imorgon för de kommer att ha jätteproblem då. Tack för det! Jag har inget körkort och kan inte jobba hemmifrån. Hur tar jag mig till jobbet och om jag inte kan ta mig dit, vem betalar min lön när jag uteblir p.g.a. att snöröjningen inte hinner med och att SL inte kan ha dubbdäck på sina förbannade bussar? Jag återkommer om hur det gick imorgon.

Idag fyller min älskade son 16 år! Jag vet att han inte ens orkar läsa här så det är ingen idé att göra någon särskild bild till honom.

Vi hade i alla fall födelsedagsfika för honom med nästan allt jag bakade igår. Det finns två påsar bullar kvar i frysen. Hans önskelista inför födelsedagen bestod av Toblerone, Asterix-samlingsböcker och tre PS3-spel. Pengar är ju också alltid välkommna. Så i present fick han 200:- från sin farmor som hon skickade i ett kort som kom i fredags, av morfar fick han ett presentkort med 500:-, av brorsan en massa Toblerone och av oss fick han tre PS3-spel. Han är så tråkig när det gäller födelsedagspresenter eller julklappar men är det vad han önskar sig så får han det. As long as he is happy so…

Den obligatoriska franska chokladtårtan. Jag undrar vad det är som gör den fransk? Ja, ja, sonen vill alltid ha den när han fyller år.

Vetelängd med choklad i. Sa jag att sonen är lika tokig i choklad som jag? Blev lite lite choklad i den så jag ska ändra lite till nästa gång jag bakar.

Dottern ville inte vara med på bild. 😉

Annonser

One thought on “Snöig födelsedag för sonen

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s