Vitsippor = vår

Det bidde inget inlägg igår eftersom jag satt i en judo-lokal och läste större delen av kvällen. När jag väl var hemma så var det mer eller mindre dags att lägga sig. Men jag kan trösta er med att det inte finns något särskilt att berätta.

Idag har jag inte suttit och läst men väl varit på jobbet och utfört mina vanliga sysslor där. Här hemma har jag ägnat mig åt hushållssysslor som är skittråkigt men nödvändigt typ disk och tvätt. Jag passade på att ta några bilder på Vitsipporna i skogsdungen bakom huset.

Annonser

2 thoughts on “Vitsippor = vår

 1. annette

  Så fantastiskt underbara bilder på Vitsippor, sådant lyckas jag aldrig med trots att jag har ett macro, tror jag är lite för otåligt i mitt sätt, för att riktigt fokusera på så små motiv.

  Kul om jag inspirera Dej, Du inspirerar mej att verkligen ta tag i detta med att försöka få till någorlunda vackra blombilder.

  annette

 2. Janne Hood

  Hej fru Svensson ;*)
  Ingen kan som du få vitsippor bli stora som så. Elegant, den översta är mest konst, ser ut som gult i en vit korg – ägghalva? 🙂 Men visst är våren vacker fota i, jag försöker, men sonen sitter ju inne på kamera pro. Jag måste alltid redigera mina så det blir inget kvar! 😉 Hoppas din vecka börjat bra och att du har vår i faggorna? I väst sol, men i kvällning småregn. Kramizar, Hooden <————-

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s