Mord, matfusk och möhippa

Vad kan vi säga om nyheterna de senaste dagarna? Trippelmorden i Härnösand är ju bara en stor tragedi. Något måste ha gått väldigt fel i huvudet på den grabben. han kommer antagligen åka in på många års psykbehandling. Om det hjälper eller stjälper vet man ju aldrig. Det beror väl på vart han hamnar och om han får en läkare som proppar honom full med medicin eller verkligen får någon hjälp.

Det är otroligt vad det mördas och slås ihjäl i det här landet numera. SLUTA!!

McDonalds är ju på tapeten igen och den här gången gäller det inte städarna, som jag har för mig att det rörde sig om sist. Nu bryter de mot sin egen policy om färsk och fräsch mat. Var det någon som var förvånad? Det är klart att de anställda får order om att märka om maten istället för att slänga den. Det kostar ju pengar och det är ju det de som har restaurangerna vill tjäna mycket av. Det är alltid pengar i grund och botten när det gäller sånt här.

Annars verkar ju vår kära kronprinsessas möhippa vara en stor nyhet också. Jätterubriker om än det ena, än det andra. Är det någon mer än gamla damer och journalister/fotografer som orkar engagera sig? Ingen jag känner i alla fall. Lämna tjejen ifred. Ett bröllop är tillräckligt uppstressande utan att ha alla dessa fotografer och journalister som vill dokumentera varenda steg man tar. Lite respekt för privatlivet borde även så offentlig person som Victoria kunna begära.

See you!

Bibbi

3 thoughts on “Mord, matfusk och möhippa

 1. Bunny

  🙂

  Det är okej 🙂

  Ville bara berätta lite av den riktiga sanningen som media döljer…

  Mvh

 2. Bibbi Inläggets författare

  Den diagnosen kan förklara en del men inte allt. Alla med Aspergers går inte omkring och dödar. Och jag dömer inte honom p.g.a. det. Det jag reagerar mot, och det har jag skrivit tidigare, är att människor med psykiska problem och störningar inte får den hjälp och behandling de har rätt till och då går det åt skogen för en del.
  Ledsen om du tog illa vid dig men när man kommenterar nyheter så går man på den information man får genom tidningarna eftersom det är det man har tillgång till. Jag känner ju tyvärr inte hela Sveriges befolkning personligen.

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s