Ockupationsmakten Israels senaste idioti

Vad i helvete håller Israel på med? Skicka militär att borda civila fartyg med förnödenheter och civila ombord? Dessutom gör de det på internationellt vatten och i skydd av mörkret. Tar med sig dessa civila från internationellt vatten (kidnappning?) och in i Israel och sen tänker de visst försöka åtala dem för olaga intrång i landet. Är de helt jävla dumma i huvudet där nere? Är det några som är terrorister så är det Israelerna.

Inte nog med att de har ockuperat Palestina sedan 1948, nu har de ju också byggt en ny Berlinmur runt Palestinierna och försöker visst svälta ut dem. Allt detta med hjälp av ett stort land i väst. Hela världen har fördömt deras sätt att behandla palestinierna och även den senaste attacken på de som försökte ta sig till palestinierna med förnödenheter. Är det någon som hört ett knyst från den stora draken i väst? Vad gör Obama? Hade det varit något annat land som gjort detta så hade USA redan bombat skiten ur det landet. Hur kommer det sig att USA accepterar vad fan som helst från Israel? Vad har Israel för hållhake på USA? Sitter det kanske alldeles för många judar i USAs ledning? Jag vet inte men det vore väldigt intressant att få svaret.

Ikväll har i alla fall Egypten börjat ta sitt förnuft till fånga och öppnat sin gräns mot Gaza för förnödenheter. Ett litet ljus i mörkret.

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s