Imorgon börjar det igen

Imorgon börjar det igen. Jobbet, alltså. Attans vad fyra veckor försvann snabbt. Det har varit underbart att få vara på landet hela semestern för en gångs skull. Hängmattan har utnyttjats flitigt av både mig och ungarna. Kriget mot grävlingsjäveln är i full gång och kommer att fortsätta tills grävlingen bestämt sig för att inte bo under vårt hus alternativt avlivats. Jag skulle tro att det är det sistnämnda som kommer att krävas eftersom grävlingar är envisa med att bo kvar när de väl hittat ett bra ställe.

Men nu är det alltså dags att ta itu med arbetet igen. Det ska bli kul att träffa jobbarkompisarna men det där med att gå upp klockan 06:00 på mornarna är inte kul. Men det ska nog gå det med. Återkommer imrogon kväll med en rapport om första arbetsdagen.

Annonser

One thought on “Imorgon börjar det igen

  1. Peggy

    Ja fyra veckor går snabbt! ja i år hade vi en jäkla resa…!! vi är inte friska ännu så det är tur att vi har en vecka kvar på semestern 🙂 Det går bara fint med sonen, han var med i år och har mått jättebra….han går på sina träffar inom sjukvården och ska till hösten börja någon sysselsättning….
    Allt går åt rätt håll och jag hoppas att det kommer att fortsätta så 🙂
    Ha d gott vännen och välkommen hem 🙂
    Kramar!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s