Ballongernas dag

Söndag morgon och jag har slagit på datan tidigt idag. Igår hade vi födelsedagsfika för dottern. Hennes höjdare var att vi köpte helium och fyllde en massa ballonger som flög upp i taket. Det var tydligen en grej hon hade velat göra i flera år så nu fick hon det. Tårtan hade vi inte bakat själva för en gångs skull utan beställt på Puss & Kram Choklad. Den blev jättefin och vansinnigt god. Huvudsmaken var hallon. Vi hade köpt några roliga tårtljus som brann med olikfärgade lågor men de brann mycket fortare än vanliga tårtljus. I present fick hon presentkort på Sickla Köpkvarter och tidigare i veckan hade hon fått mer pengar av oss föräldrar. Gissa vad hon och jag ska göra idag?

Sonen har fått en ny dator som ska klara av hans spelande men igår upptäckte han att hans gaminghörlurar med mic inte funkade ordentligt med den. Så just nu pågår felsökning. Det är en ganska intressant process med tanke på att vi som felsöker inte vet vad vi gör. Kommer att bli ännu  intressantare att se om vi löser det eller måste ta tillbaka datorn och kolla om det är något fel på den.

Maken, dottern och kusinerna roade sig med att knyta ihop fyra ballonger med ett meddelande och släppa iväg ut i världen. Av ren ”vänlighet” så skrev dottern ena kusinens mailadress på meddelandet i stället för sin egen. Tur att kusin D är en mycket snäll kille.

Nä nu ska jag dricka morgonkaffet och surfa runt lite.

See You!
Bibbi

Annonser

2 thoughts on “Ballongernas dag

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.