Städdag

Hallå på er som orkar hänga kvar trots min otroligt ”braiga” uppdateringsfrekvens.

Dagen började med lite inhandling som vanligt. Fast det blev lite senare än vanligt. Gick inte upp förrän klockan var över nio och det är väldigt ovanligt. Åkte till Forum för maken skulle ha en timer/sensor till lamporna på förrådet och jag ville ha ett par hörlurar till datorn. Hörlurarna var nedsatt pris på till 99:-. Tack så mycket sa jag och betalade. Hittade fyra soffkuddar på Åhléns för väldigt bra pris också. Maken fick dock betala fullt pris för prylen han köpte på Clas Ohlson.

I övrigt har vi städat. Fel jag har har städat större delen av huset medans maken lekte elektriker ute i förrådet med den inhandlade makapären. Dottern hade tråkigt så hon fortsatte att städa och rensa sitt rum. Det är nyttigt att ha tråkigt ibland. Men nu är i alla fall det tråkgörat färdigt. Middagen är avklarad, den också. Det blev våfflor med sylt och grädde. Mmmmmmmm.

Jag upptäckte att mina jeans har börjat gå sönder. Stön! Gick till min favoritsida för dylika ting och de hade rea på alla jeans just nu. Två dagar kvar på rean där. Så jag beställde två par Levis till mig och maken fick för sig att han också var i trängande behov av två par så det fick han också. Ca 1 300:- för fyra par Levis-jeans inklusive frakt tycker jag är helt okej. Jeans ska man köpa från USA om det ska löna sig.

Imorgon är det dags för fototrissen igen och temat är Tunna. Ett tema som tål att fundilura på ett tag.

Nu önskar jag dig en underbar kväll.

Annonser

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s