Idag ingen snö

I påskveckan hade vi 20-25 grader nere i Venedig. När vi kom hem på skärtorsdagen så visade det sig att påskhelgen skulle vara lika underbar här hemma. Igår så snöade det. Idag har det dock blivit bättre – ingen snö. Men i gengäld det har regnat till och från hela dagen och temperaturen har legat på 2-4 grader. Burr! Såg just väderprognosen på TV och det ser ju bättre ut framåt helgen. Så, det var dagens snack om vädret.

Tyvärr så sover jag fortfarande illa så hjärnan är inte riktigt på topp efter arbetsdagens slut. Det är anledningen till att jag inte orkar ha några djupare tankar eller lysande kommentarer om nyheterna som surrar i alla media. Det känns mer som om tankarna bara åker hit och dit i huvudet och att ingenting fastnar någon längre stund. Men eftersom kameran faktiskt går att använda även om man är trött i huvudet så passade jag på att ta några bilder på vitsipporna i skogsungen bakom vårt hus. De längtar också efter sol och värme.

Annonser

One thought on “Idag ingen snö

  1. Karpstryparn

    Hej! Inlägget om Usama bin Ladins ”död” är publicerat nu, Carin Jämtin får sig några välförtjänta ”kängor” i det också. Inlägget är det första du ser, kommer inte att skriva något mer där denna vecka. OBS! Inlägget är ganska långt, så ta god tid på dig att läsa det.

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s