Kommer ni ihåg?

Idag har det varit V A R M T ! Väldigt varmt och fuktigt. Maken och jag åkte och handlade och det var så förbaskat skönt vid kyl- pch frysdiskarna på Maxi. Tror dock att de skulle bli lite irriterade om jag bosatte mig där just nu.

Sedan åkte vi hem och hämtade dottern som ville åka till Stockholm Quality Outlet. Hon hade sett att de hade en Acne-affär där så den var huvudmålet. Vi kom ut med två par jeans-shorts och en klänning till dottern. De hade köp 3 betala för 2 på allt i affären samt väldigt trevliga priser. För alla er Odd Molly-fantaster kan jag rekommendera ett besök i deras outlet-butik där. Priserna var betydligt trevligare där än de jag sett på andra håll.

I övrigt har jag levt på kall dricka och glass samt suttit och flämtat. Men jag tänker inte klaga alltför mycket. Tittade igenom bildarkivet och i mappen med februaribilder hittade jag bland annat dessa bilder. Kommer ni ihåg?Det är mycket trevligare nu, trots tryckande fuktvärme. Man slipper skotta snö och sätta på sig en massa tjocka kläder när man ska gå ut.

Annonser

2 thoughts on “Kommer ni ihåg?

  1. Anki

    Man ska inte klaga, som sagt var men nog är det en aning jobbigt då svetten rinner efter två steg :-))
    Värsta med sommaren är just fukten och trycket som kan uppstå vid sånt här väder. Men då solen är framme och luften hög är det ljuvligt.
    Vinterbilderna är nästan svalkande just nu 🙂

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s