Diverse fall och musbon

Så var det en vecka sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen. Vårt mobila bredband har varit ”lite” segt så jag har bara varit inne lite snabbt ibland och kollat lite på Fb och nyheterna.

Semestern fortskrider och den skrider lite väl fort tycker jag. Nu har jag varit här på landet i tre veckor vilket betyder att jag bara har en vecka kvar av årets semester. Jag skulle kunna offra mig på några veckor till.

I går tog jag och familjen en utflyktsdag. Det blev fallens dag. Först åkte vi ner till Västanånfallet som är Sveriges näst högsta- 90 meter. Efter det så åkte vi till Döda Fallet med betydligt mindre vatten i. Skulle väl säga att det inte var något fall alls där om man inte utövade konsten att falla själv. Men det var väldigt mycket sten i Döda Fallet så man hade gjort sig väldigt illa om man hade fallit. Efter det besöket så hade vi tänkt inta vår middag på Holmstagården som vid vårt förra besök hade vansinningt god mat. Blev inget av med den saken för när vi kom dit så hade de stängt. Vet inte om de hade stängt för tillfället eller för alltid för det framgick inte. Det var bara mörkt och låst. Till slut blev det middag på en pizzeria i Remsle. Inte vad jag hade ställt in min mage på en blev mätt i alla fall. På hemvägen så såg vi en råbock stå och beta på en äng. Jag lyckades ta några bilder trots att han var lite långt bort.

I dag har jag rensat i vår snickerboa där min bror men framför allt min far hade samlat en himla massa skit. Det blev en tur till återvinningsstationen, den tredje i ordningen än så länge. Det kommer att bli en fjärde i morgon med en massa risigt virke som inte går att använda. Bland allt virke och sågspån under snickarbänken så hittade jag ett musbo samt en himla massa musskit. Kan meddela att mössen får anmäla ändrad adress för nu är golvet rent och snyggt (så gott det gick) och i morgon skall jag lacka björk-skivorna som jag har fixat med förra året och i år. De ska bli till snygga sängbord här. Nu ska vi se om internetet räcker till att ladda upp några bilder från igår.


En del av ett vattenfall in full action – Västanåfallet.


Ett vattenfall/en fors utan någon som helst action – Döda Fallet.


Och till slut råbocken vi såg igår kväll.

Annonser

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s