Snö och SM-guld

Vilken jäkla natt jag har haft. Magen (tarmarna) började bråka i går kväll så till slut tog medicinen mot kramper jag fick av läkaren sist jag var på akuten. Smärtorna gav sig men den innehåller bl.a. morfin så man blir helt borta i huvudet. Den innehåller också något som gör att salivproduktionen lägger av så munnen och svalget blir snustorra. Om man är torr i munnen så dricker man och man dricker mycket. Vad händer då? Jo, man måste springa på toa hur många gånger som helst hela natten. Ovanpå detta så innehåller den där kramplösande medicinen något som gör att det kliar på kroppen. Inte hela på en gång utan lite här och där med ett par minuters mellanrum. Så ni kan tänka er hur mycket jag har fått sova.

När jag väl gick upp så snöade det ute. Inte så vanligt att det snöar inomhus. Så i dag gjorde vintern ytterligare ett försök att ta kommandot. Temperaturen ligger +2 grader så snön ligger inte kvar någon längre stund men jag vill ha vår!

Vi hade tänkt att köpa nya stolar till uteplatsen i dag men lusten till det försvann med snön. Men vi har fixat synintyget till sonens körkortstillstånd. Tänk att min lilla, underbara son har blivit så stor att han får ta körkort. Det var ju inte länge sedan han föddes tycker jag. Jag vet att han fyllde 18 för en månad sedan men tiden bara springer i väg. Jag hänger inte riktigt med att den där lilla, söta killen som sprang omkring här för ett tag sedan är samma som den där långa, skäggiga grabben som ibland lämnar sin dator och sitt rum för att hälsa på resten av familjen. 😉

Sedan måste jag ju bara gratta Modo Hockeys damlag som i dag tog SM-guld. JÄTTEGRATTIS tjejer. Det gjorde ni skitbra.

Annonser

One thought on “Snö och SM-guld

  1. Anki

    Jag har haft en liknande natt men det har varit värst i nacken för mig. Jag tål inga mediciner så jag får bara stå ut och vara uppe och vandra. Suck!
    Det är lördag och sonen är på Club 16, vilket gör mig skitnervös 😀 Kommer att ligga vaken tills han är hemma så det blir en dryg natt igen…
    Ha en skön lördagskväll nu och hoppas du slipper magplågor och medicin inatt! Kram!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.