Total rensning

I dag har jag och maken roat oss med total utrensning av förrådet. Tre vändor till återvinningsstationen blev det i dag och en till i morgon eftersom de hade stängt innan vi var klara. Bland annat har jag gått igenom alla inner- och ytterkrukor som jag har samlat på mig genom åren. Det var ganska många visade det sig. Alla innerkrukor och ca 80 procent av ytterkrukorna fick stryka på foten.

Mitt intresse för krukväxter har minskat drastiskt under de senaste 10-15 åren. När jag bodde själv så hade jag rena djungeln hemma och jag älskade att pyssla med växterna. Nu har jag två stora novemberkaktusar/julkaktusar i vardagsrummet och ett par orkidéer i köksfönstret. Novemberkaktusarna står utomhus hela sommarhalvåret och brukar blomma rikligt när de får komma in i huset igen så fort det varnas för frost.

Förutom alla krukor så åkte det ut en himlans massa annat skräp som bara har samlats där. Jag undrar vem som har lagt in all skit? Jag har bara ställt ut bra och fina saker men helt plötsligt så var det fullt med en massa onödigt skräp. Måste vara någon elak jäkel som slängt in allt skräp när jag inte såg. Men nu är det betydligt trevligare att kliva in där, Man ser till och med golvet. Inte mycket att se, ett tråkigt betonggolv, men i alla fall.

Här näst så ska jag ta mig an arbetsrummet som ska bli vårt nya sovrum alternativt förrådet under trappan. Hmmmm, alla dessa beslut.

Annonser

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s