Mår, det gör jag

Tänkte att jag skulle uppdatera er som inte är Facebook-vänner på hur jag har det. Är du intresserad så fortsätt läsa, om inte så kan du klicka dig vidare när du har läst hit.

Jag har ju haft ont till och från ganska länge nu. Och det verkar kvitta vad jag stoppar i mig. Okej, frukosten på te och en macka verkar inte ge mig några problem men det är en väldigt ensidig diet att gå på. Proteindryck till lunch funkar ibland men smakar äckel så det är inget bra alternativ det heller. Så nu äter jag små portioner av vanlig mat, inklusive grönsker. Om jag nu ska få ont av det jag äter så kan jag ju lika gärna äta sådant som ger mig näring och vitaminter med mera, resonerar jag.

Jag fick ju en återbesökstid till Ersta i början av januari eftersom min doktor var så otroligt fullbokad, enligt sköterskan jag pratade med. Men i veckan som gick så ringde en sköterska (vet inte om det var samma) och sa att läkaren inte ville vänta så länge utan ville träffa mig så snart som möjligt. Lång näsa till hon som gav mig januari-tiden. Så helt plötsligt så fanns det en tid nästa vecka på torsdag. Nu ska jag bara fixa till två otrevliga prover att lämna in till labbet innan dess. Urk!

Annars är vädret väldigt novembrigt men varmare än det brukar vara så här års. I dag började det med mörkt och duggregn, fortsatte med aningen ljusare och duggregn för att avslutas med mörkt och regn. Japp, hur trevligt som helst. Temperaturen har legat på mellan 5 och 7 grader ”varmt”. Nice väder om man gillar sånt vilket jag inte gör. Funderar på om vi inte borde flytta hela firman till Nya Zealand eller Australien på vinterhalvåret.

Annonser

One thought on “Mår, det gör jag

 1. Anki

  Jag resonerar som du. Eftersom man får ont av i princip allt så äter jag små portioner av det mesta. Dock inte bönor och lök…där går gränsen.
  Har nyss lämnat in dessa ”smakliga” prover 🙂 Får se vad dom visar då.Förmodligen ingenting…
  Jag gillar inte alls det här varma vädret den här årstiden för det är så rått och fuktigt vilket jag inte mår bra av. Torrt och lagom värme skulle vara optimalt.
  Att bo där över vinterhalvåret skulle inte vara så dumt. Då skulle vi nog få hjälp av de kunniga Aboriginerna för vår hälsa. Otroligt kunniga på allt som har med kropp och själ att göra…den gamla stammen.
  Ha en bra kväll utan smärtor!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.