Mitt emellan dag och annandag

Juldagskväll och sitter här i soffan och tittar på Dödligt vapen på Sexan. Har sett filmen några gånger så det är ju inga överraskningar direkt. Men jag gillar Mel Gibson i den filmen. Han kunde konsten att se galen ut och det var ju innan han blev det också.

Julafton gick helt enligt planeringen med matintag, Kalle-tittande och paketöppning. Vi delade ju upp matintaget på en sen lunch och en ännu senare middag så man hann smaka av lite fler olika rätter. Jag tror att upplägget föll i god jord för folk sa att de var glada och nöjda när de gick hem. Och det bästa av allt, jag fick inte ont och behövde följdaktligen inte peta i mig någon medicin. Men å andra sidan tar jag ju något häftig antibiotika tre gånger om dagen och åtta kortisontabletter en gång om dagen och de borde ju göra någon nytta.

Jo då, alla fick julklappar. Jag måste har varit väldigt snäll för jag fick bl.a. min högt önskade GPS av maken.

Jag måste också passa på att hylla min helt underbara dotter och min älskade make. Utan dem hade inte den här julaftonen blivit. Okej, det var vi tre som planerade alltihop men dottern har bakat i princip allt och maken har lagat maten, bl.a. supergoda Janssons och en underbar Västerbottenpaj. Älskar er otroligt!!

I dag har jag socialiserat mig med familjen. Okej, inte sonen så mycket eftersom han fick ett gäng nya spel till datorn och PS3 i går så honom ser man bara vid måltiderna och eventuellt om han hämtar lite julmust.

Men man kan ju inte var glad hela tiden. Vi käkade sill och mandelpotatis till middag och jag tror att jag kan ha överdoserat sillen ”lite” grann för magen svullnade rejält och innan kramperna satte in så fick jag ta lite meducin. Men det går bättre och bättre.

I morgon är det dags att börja spåna på vad vi ska förlusta oss med på nyårsaftonen.

Annonser

One thought on “Mitt emellan dag och annandag

  1. Anki

    Underbart att du inte fick några kramper av all den goda matne. Sillen kanske är för svårsmält än men det tycks ju som om det går åt rätt håll.
    Det låter som om du/ni haft en skön jul och nu är den över. Äntligen, säger jag då 🙂
    Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och kanske det här året börjar så bra att du blir kvitt det som orsakar kramperna. Men jag skulle gärna vilja veta någon diagnos 🙂

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.