Läkare + logik = FALSKT

Okej, det räckte inte med vanliga smärtstillande för att ta bort smärtan av gallanfallet så nu har jag tagit min sista Spasmofen.

I morgon måste jag ringa min ”kära” läkare på Ersta som tror att jag antingen säljer Spasmofenen på plattan eller petar i mig dem ohejdat i ett knarkberoende. Jag har försökt att tala om för honom att jag inte säljer dem utan har dem till när jag åker på gallkramperna som orsakas av medicinerna han har gett mig. Men han tyckte, senast vi snackades vid, att jag vid dessa djävulska anfall ska ringa på ambulans och åka till akuten för att tillbringa 5-12 timmar där i väntan på att få en kramplösande spruta istället för att ha en tablett/suppositor som man petar i sig och blir av med kramperna på 20-45 minuter. Var är logiken i det hela?

Så hur övertyga denna läkare att ge mig dessa kramplösare så jag slipper utnyttja samhällets pling-plong-taxi och slösa med min tid? Jag lovar att inte ställa mig på plattan och sälja dem. Jag lovar också att, precis som nu, bara ta dem när jag har riktigt ont.

Sen tror han att jag ska käka någon medicin som sätter mitt immunförsvar ur spel. Läste om medicinen och listan på biverkningar var inte trevlig, så glöm det. Tänker inte äta den om det inte är akut nödvändigt för min överlevnad.

Jag har en känsla av att jag kommer att bli osams med min läkare nästa gång vi pratas vid.

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s