Datortrött

Det är lite konstigt just nu. Jag som alltid, nästan, haft min dator på hela kvällarna sätter knappt igång den numera. Jag knäpper på den, kollar mailen, läser en del bloggar som jag brukar kolla, tittar in på Facebook, kollar in här om jag har några kommentarer att godkänna, kanske läser lite nyheter men sedan stänger jag av den. Nyheterna och Fb kollar jag oftast på mobilen.

Enda gångerna jag gör ett inlägg här numera är när jag har bilder jag vill visa. Lite tråkigt tycker jag men inspirationen att skriva och kommentera saker och ting finns inte just nu. Hoppas det blir bättre på semestern när jag fått ladda batterierna för det känns som om jag går på extrareservkraften och vilja just nu. Tror faktiskt att det har en del att göra med den där medicinen som jag käkar mot inflammationssjukdomen i tarmen. Antagligen någon jäkla biverkning det också.

One thought on “Datortrött

  1. I mitt huvud

    Om biverkningen inte är värre än att du tappat blogg-lusten så är det nog värt att ta den där medicinen! 😉 Hoppas du får en lång och skön ledighet!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s