131229

Medan maken sitter och glor på en dålig och låååååång svartvit film om andra världskriget tänkte jag försöka göra ett inlägg.

Julaftonen blev exakt som jag förutspådde. Inga överraskningar där, inte. Det som har varit ännu tråkigare är att jag har mått skitdåligt i princip varje kväll och natt senaste veckan. En positiv sak är att solen sken i dag till skillnad från de otroligt gråa och trista senaste dagarna.

Ikea har fått sig två besök de senaste dagarna. En del småsaker har blivit fixade här hemma. Tyvärr inget större som att fortsätta på renoveringen som påbörjades på artonhundratalet. Men man får vara glad för det lilla här i livet.

Som sagt, den senaste veckan har varit extremt grå, disig och regnig. Så jäkla trist att man allvarligt funderat på varför man envisas med att bo kvar i ett land som verkar ha glömts bort av solen. Molnen verkar ha gått en halvmeter över marken. Så när jag såg att solen skulle synas i dag var det bara att greppa kameran och ge sig ut. Nedan har ni några av bilderna från i eftermiddags.

131229-1 131229-2 131229-3 131229-4 131229-5

Annonser

2 thoughts on “131229

  1. Anki

    Medan man ännu envisas med att bo i detta gråa land så får man väl vara glad över dina bilder att njuta av 🙂 Fantastiska bilder idag!
    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och ett bättre 2014! Kram!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.