Fredagsdimma

Fredag och sista februari. Väderrapporteringen för dagen är 4 plus och dimmigt. Tog en promenad efter jobbet på eftermiddagen. Vi slutar ju tidigt på fredagar så i dag var det ljust under utevistelsen.

Veckan på jobbet har varit ovanligt lugn om man pratar om antalet telefonsamtal. Troligen beroende på att det varit sportlov i den här stan. Väldigt skönt då vi alla har kunnat jobba i stort sett ostört och därmed fått en himlans massa nytta gjord. Men nu har vi en helg framför oss. I morgon har de lovat regn och snöblandat regn. Jippi eller inte. Ja, ja, man får väl roa sig inomhus då.

Här får ni några bilder från eftermiddagens dimmiga promenad. Det framgår tyvärr inte riktigt hur dimmigt det egentligen var men ändå.

140228-1
140228-2
140228-3
140228-4

3 thoughts on “Fredagsdimma

  1. Anki

    Superfina bilder! Jag har alltid gillat bilder tagna av och i dimma. Det ger ett trolskt och mystiskt utseende samtidigt som det vilar ett slags lugn över det hela. Kram, Bibbi och ha en skön helg. Läste att du har ont och det ogillas. Det är helg och jag hoppas du får må bättre resten av den.

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s