Hjärntvättade, makthungriga dårar

Jag hade inte tänkt skriva det här men det har blivit för mycket med hjärntvättade idioter som påstår att de mördar i sin religions namn. Jag tänker på Al Qaida, IS och nu senast dårarna i Paris. De är bara ett gäng hjärntvättade, makthungriga nissar som tror att man måste döda alla som inte tycker och lever som de anser man ska göra. De representerar knappast islam eller världens muslimer utan de vill att vi ska återgå till att leva som man gjorde för ca tvåtusen år sedan, så de kan få leka kungar och bestämma över alla andra.

Kan någon sen förklara vitsen med att göra karikatyrer av muslimernas profet trots att det upprör ett antal miljoner muslimer? Jag undrar var allmänintresset finns i saken?

One thought on “Hjärntvättade, makthungriga dårar

  1. bibbipson

    Har också lite svårt att fatta att man ”måste” göra karikatyrer på profeterna, men samtidigt förstår jag inte att man kan mörda för samma sak!!! Nej, just nu är det så mycket elände i världen att man nästan tappar tron på människan. Jag orkar helt enkelt inte läsa om allt elände som händer, hoppas verkligen det vänder snart!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s