Malta

Förra helgen var jag med jobbet på Malta. Vi bodde på ett hotell som hävdade att de var fyrstjärnigt. Jag säger hävdade för med en del av den personalen de har så kan de inte ha så många stjärnor.

Vi var där för att jobba och det gjorde vi. Många tror att när vi drar i väg så är det bara slappa, slöa och party som gäller. Icke! Vi jobbar betydligt mer än det festas. Min kära arbetskamrat har en mycket trevlig förmåga att nosa upp bra restauranger så vi brukar äta gott och den här gången var inget undantag, om man bortser från utflykten till Valetta, men den var inte hon skyldig till. Vi bodde på hotel Cavalieri i St Julians. Det ligger jättefint precis vid vattnet och skulle kunna vara skitbra.

Det var väldigt varmt när vi var där så vatten m.m. att dricka var en nödvändighet så vi beställde bl.a. vatten. En gång så hade de inte tillräckligt med glas till oss utan tyckte att vi skulle gå ner en trappa (mitt under jobbpasset) och hämta glas i restaurangen. Nästa gång hade de inte öl till de som ville ha det utan tyckte att vi skulle gå upp till baren och hämta själva (också under ett jobbpass). Vi hade beställt ett visst antal rum och en del skulle dela och några av oss andra fick bo för oss själva. Dan efter vi kommit ner så visade det sig att det enda paret som var med hade fått ett rum med en säng på 140 cm bredd. De flesta av oss andra hade rum med två så breda sängar. När vi talade om för dem att vi hade beställt och betalat för större rum så ryckte personalen på axlarna och sa att det var fullt. Resebyrån kontaktades och de försökte få hotellet att se till att paret skulle få ett större rum som faktiskt var beställt och betalt för. De fick samma svar. E, som hade ett stort rum, erbjöd sig att byta rum med paret om hotellet bytte lakan åt oss, men det kunde de inte göra. Vi kunde byta lakan själva enligt dem. Efter en jäkla massa bråk från vår sida, från vår resebyrå m.fl. så fick de byta rum sista natten. Så om ni vill ha ett hotell med bra service så välj INTE Cavalieri i St Julians på Malta.

Men förutom att hotellet hade anställt fel människor på en delplatser så hade vi det jäkligt trevligt.

Tyvärr måste jag säga att stan var tråkig och det var inte mycket att fotografera. De flesta bilderna jag har är på arbetskamraterna och de får ni inte se men här får ni några av de andra bilderna som jag trots allt tog.

Första bilden är på några privata hus precis vägg i vägg med hotellet.

151003-1

Utsikten från min balkong.
151003-2

Kvällsbild från bar-terrassen på hotellet.
151003-3

Valetta
151003-4
Riddarkyrkan i Valetta. Man fick inte använda blixt eller använda något i kyrkan som stöd så bilderna därifrån blev inte så bra.151003-5

En vacker hibiskusblomma.

151003-6
151003-7

De har många båtar där nere.151003-8

Hotellet från poolen. Där uppe någonstans bodde jag.
151003-9

Annonser

2 thoughts on “Malta

  1. Anki

    Trist när det är dålig service och personal på ett hotell! Trots att stan var tråkig så har du verkligen lyckats fota suveräna bilder. Ser väldigt vackert ut i alla fall 🙂 Kram på dig! ❤

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.