Varför?

Inte nog med att det har ramlat ned en massa snö därute, det har dessutom blivit kallt. Usch, fy och alla andra ord för ogillande. Just nu minus 9 grader. Enligt mig så är det ungefär 32 grader för lite.

Jo tack, jag mår bättre i operationsontet men maken, som har varit förkyld till och från en längre tid nu, har till slut lyckats smitta ned mig så jag snörvlar, nyser, har ont i huvudet och mår allmänt skit. Tack för den. Att hålla på att nysa när man är hyfsat nyopererad är inte särskilt kul heller. Jag har ju slutat med de långtidsverkande morfintabletterna och kör bara på Alvedon men nu har jag fått be läkarna på kirurgen om ett gäng snabbverkande smärtstillande för det gör jäkligt ont efter nysningarna. Kan man slå på maken för att han smittat mig?

Eftersom promenaderna är mer eller mindre inställda just nu på grund av förkylning så roar jag mig att sitta i soffan och titta på Top Gear och rita/sticka/spela m.m. Håll tummarna att det går över snabbt så jag kan fortsätta min rehabilitering snart.

Annonser

One thought on “Varför?

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s