Fegisen Assange

Ibland blir jag väldigt irriterad när jag läser och hör nyheter. Som de här FN-nissarnas rapport om Assange påstådda frihetsberövande. Hur kan de och Assange påstå att han varit frihetsberövad i flera år när det var han själv som klev in på Ecuadors ambassad och stannat där frivilligt i dessa år?

Det är Assange själv som försöker komma undan rättvisan i Sverige angående en våldtäkt han är anklagad för genom att påstå att Sverige kommer att utlämna honom till USA för Wikileaks avslöjanden. Det är ju bara den delen som väldigt många sett och hört och de har missat grunden till det hela. Det här handlar inte om Wikileaks, det handlar om en våldtäktsman som inte vill stå för vad han gjort. Vad jag kommer ihåg så drog han som en avlöning från Sverige när polisen (eller vem det nu var) ville förhöra honom om våldtäkt och sexuellt ofredande.

Att, som det här FN-gruppen gör, påstå att Sverige och Storbritannien har hållit honom frihetsberövad och kräva att han ska bli kompenserad för detta är löjligt. Det är Assange som själv hållit sig ”frihetsberövad” för att han är ett fegt kräk. Skönt att myndigheterna i både Sverige och Storbritannien anser att den där rapporten är betydelselös.

Hur vore det om den fega jäveln pallrade sig hit och stod till svars för sina handlingar?

Annonser

One thought on “Fegisen Assange

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.