Mellandagsrea och droppar

Mellandagar. Alltså dagarna mellan jul och nyår. Ledig är jag också. Maken skulle på ett läkarbesök i förmiddags så då passade jag och dottern på att hoppa av i Sickla. Hon ville kolla in mellandagsrean. Blev inte särskilt dyrt då varken hon eller jag var på handlingshumör. Jag köpte en mascara och hon en skjorta och en tröja. I gengäld så har jag gjort av med en himlans massa pengar nu på eftermiddagen. Ja, jag har betalat räkningar. Alltid lika ”kul”.

Eftersom jag har ledigt nu i mellandagarna så passade jag på att leka med mitt nya macroobjektiv och droppar. Jag kunde konstatera när jag tittade på bilderna i datorn att jag ska ändra vissa saker till i morgon när jag tänker fortsätta. Bland annat så ska jag nog skölja ren skålen från damm så jag slipper se en massa små dammpartiklar på ytan. Tänkte inte på det. Sedan ska jag sänka stativet ytterligare så jag hamnar i våg med ytan dropparna träffar. Men det blir i morgon det.

Här är fyra bilder från idag. Den sista ser en aning oanständig ut tycker jag men det tror jag ni kan stå ut med.

 

3 tankar på “Mellandagsrea och droppar

  1. Bibbi Inläggets författare

    Jag hatar att gå och handla när det är en massa folk. Men idag var det faktiskt väldigt lite folk ute. Vi var ju där strax efter öppningstid så resten av folket hade antagligen inte ens vaknat. 🙂

  2. Anki

    Hittar sällan något på mellandagsrean men det kan bero på att jag blir stressad av allt folk som nästan kliver över varandra.
    Jag tycker som vanligt att bilderna är suveräna, men du se ju bättre vad som behöver fixas.
    Kram från en godisätande norrlänning 🙂

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.