Och sola ho´ skiner

I dag har det varit en alldeles underbar dag. Solen har lyst med sin närvaro och vi har fikat ute. Okej, dottern och jag gjorde en kompletteringsrunda till Maxi också. Jag förstår inte varför det alltid skrivs upp en massa saker precis när man kommit hem från affären. Varför kan man inte komma på dem medan man är i affären så slipper man åka dagen efter ocskå? Ja ja, sån’t är livet.

Maken har nu bytt till sommarfötter på sin bil också. Misstänker att han ska ut och köra i morgon. Troligen hälsa på sin mor.

Kroppsligen så känns det som om någon har stuckit knivar i mag-och tarmtrakten. Inte kul! Och så började höger handled bråka igen. Jag ramlade ju för en sådär fem sex år sedan och gjorde mig rejält illa men hade inte vett att uppsöka sjukvården. Trodde ju att det bara var en vanlig stukning. Men det har ju tyvärr visat sig att det blev något fel i handleden efter det där fallet. Ska ta upp det med läkaren när jag ska tillbaka med magsystemet. Nog med gnäll, bara att ta sig lite smärtstillande och gilla läget.

2 tankar på “Och sola ho´ skiner

  1. mammakero

    Hahaha!! Visst är det lagen om alltings jävlighet att när man kommer hem vet man vad som skulle ha inhandlats…
    Så är det, kontrastvätska måste man alltid dricka för mycket av… Sa maken, jag själv har inte erfarenhet av det än.
    Visst är sippor bland de vackraste blommor som finns??!!

  2. Anki

    En underbar dag hos oss också, men jag har inte orkat gå ut. Förkylningen har tagit om igen och jag hostar lungorna ur mig. Sen krånglar min mage också och jag ser ut som om jag är i sjätte månaden just nu.
    Nu har vi klagat igen 🙂 Guu, va skönt!
    Ha en trevlig kväll i alla fall!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.