Inte min dag idag heller

I natt har jag sovit dåligt p.g.a. värk i diverse kroppsdelar som fick sig en smäll i gårdagens fall. Men det avhjälptes på jobbet där vi har fått/skaffat en ny kaffemaskin som mal kaffebönorna till varje kopp man tar. Jag började med en dubbel vanlig mugg kaffe, fortsatte med en dubbel espresso och sedan en vanlig kopp. Efter det var jag totalspeedad på koffein. Inga problem att hålla sig vaken där, inte. Någon gång runt lunchtid, hos oss vid elva, skulle jag gå ner för trapporna. Helt plötsligt hade de fått ett extra trappsteg som aldrig varit där förut. Påstår jag. Jag missade detta extra trappsteg och vred till vänsterfoten så att det knakade i vristen och föll ännu en gång. Andra gången på mindre än ett dygn. Konstaterade att jag inte borde klivit ur sängen idag och försökte få mina arbetskamrater att fixa fram en rullstol med stödhjul. Jag har vanligen väldigt snälla arbetskamrater men idag ville de inte hjälpa en skadad.

Jag haltade iväg till bussen och ombord på densamma. Fick tag på min far som lovade hämta mig där jag skulle byta buss. Så nu är jag hemma och sitter i soffan med foten högt. Jag funderar på att hämta något att linda den med för det är väldigt svullet precis vid fotknölen.

Varför händer sånt här mig?

Annonser

One thought on “Inte min dag idag heller

  1. Fibromorsan

    Du borde nog förses med stödhjul hela du ;0)
    Skämt o sidor, tycker synd om dej!! Det är ju så himla typiskt att du ska lyckas stå på näsan två dar i rad dessutom :0S
    Himla tur ändå att du hann få bort benet innan gubben din körde över det igår… (varför är karlar helblinda jämt???)
    Krya-på-din-blåslagna-kropp-kramar i massor!

Jag gillar kommentarer så skriv gärna en sådan. :-D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s